Activitats Extraescolars

Activitats extraescolars amb programacions adaptades a infants i centres

El nostre catàleg d’activitats és variat, dirigit i adaptat a les característiques pròpies de les entitats. Adaptem i realitzem les programacions de cada activitat segons les edats i especificitat del grup.

Les activitats educatives que es desenvolupen fora de l’horari lectiu cobreixen per una banda les necessitats en l’àmbit de l’educació no-formal, i per l’altra, permeten a les famílies conciliar la vida laboral i la familiar. Aquestes dues raons expliquen la gran demanda d’aquest tipus d’activitats, que suposen un trencament de la rutina diària i permeten incidir en el desenvolupament de l’infant o l’adolescent des d’una perspectiva totalment diferent i, en molts casos, orientada a les seves preferències, ja sigui des d’una vessant artística, esportiva, cultural o lúdica.

La dilatada experiència de VALORS en aquest tipus d’activitats i la professionalitat dels seus equips educatius fa que l’oferta que tenim sigui immillorable. Elaborem una programació adequada a cada tipus d’activitat i a cada franja d’edat, amb un marc de referència que permeti als nostres educadors realitzar una tasca pedagògica coherent.