Som Nenoos Barcelona!

Oferim una metodologia universal, innovadora i diferenciadora que mitjançant la combinació de l’Àbac Soroban i el Brain Gym t’ajudarà a adquirir noves aptituds i a desenvolupar l’intel.lecte.

El nostre mètode ha sigut àmpliament provat i compta amb resultats visibles. Els resultats del treball amb el Brain Gym i l’Àbac Soroban són acumulatius i et proporcionarà beneficis per al teu futur.

Som pioners a Espanya en la implementació conjunta de l’Àbac Soroban i el mètode Brain Gym. L’ús simultani d’ambdues metodologies és un poderós estímul per al nostre cervell i té un efecte multiplicador sobre el desenvolupament intel.
lectual dels nostres alumnes.

Durant anys i degut al nostre sistema educatiu hem donat prioritat al nostre hemisferi esquerre el qual és verbal i lògic, però no a la imaginació, les emocions i la intuïció que són pròpies del dret. L’ús de l’Àbac Soroban proporciona la possibilitat de desenvolupar simultània i equitativament els dos hemisferis cerebrals.
Amb el ferm compromís d’oferir una metodologia integral i en conjunció amb l’àbac, hem afegit el Brain Gym, que consta d’una sèrie d’exercicis ràpids, divertits i estimulants que integren el cervell perquè funcioni al seu màxim rendiment.