I CAMPUS ZAPAS EN JUEGO

Dissabte 21 de Febrer es va realitzar la presentació del I Campus Zapas en Juego del jugador del Estudiantes Nacho Martín.

Experiència única pels nens i nenes que van poder gaudir de jugar amb un jugador de la lliga ACB.

“Del 27 de juny al 4 de juliol veurà la llum el I Campus de bàsquet Zapasenjuego, organitzat per Nacho Martín i amb el recolzament d’una empresa com Valors, líder en la gestió de projectes educatius.Junt amb l ‘Escola Vedruna Gràcia, pretenem posicionar-nos dins l ‘oferta existent com una opció de valor afegit en la que el bàsquet serà el fil conductor d’una setmana en la que es transmetrà als nens els valors de l ‘esport d’ èlit aplicats a les categories base.Exigència i treball sense perdre de vista l ‘objectiu de gaudir amb l ‘esport que estimem”

Tot plegat, gràcies a una metodologia essencialment pràctica i a un equip educatiu de primer nivell que, a través d’exercicis, jocs, partits o tornejos, farà possible la diversió de tots els nois i noies, a la vegada que milloren les seves habilitats.

Una oportunitat única de gaudir de l’esport!

Inscripcions obertes a www.zapasenjuego.com