Inaugurem Centre Nenoos Barcelona

S’inaugura a Barcelona un nou mètode per desenvolupar la intel·ligència dels nens d’una forma divertida i eficaç

El passat 27 de febrer NENOOS va inaugurar el primer centre a Barcelona amb l’objectiu de convertir-se en una referència en educació innovadora.

NENOOS és una empresa apassionada per l’educació i el desenvolupament del potencial en els nens. Amb aquesta meta, NENOOS acaba de desembarcar en la localitat de Barcelona brindant-nos una metodologia universal, innovadora i diferenciadora amb la qual, a través de la combinació de l’Àbac Soroban i el Brain Gym®, ajudarà als seus alumnes a incrementar el seu rendiment acadèmic, contribuint a evitar el fracàs escolar i maximitzant les possibilitats d’èxit futur.

Situat al carrer Hipòlit Làzaro, 26 baix. al barri de Gracia, NENOOS arriba a Barcelona de la mà de Javi Garcia Cantuche (director del centre NENOOS Barcelona), per engegar les seves activitats en col·legis, centres compartits i centres propis.

NENOOS, un mètode educatiu pioner a España

Gràcies a la filosofia NENOOS d’aprendre jugant, els alumnes es diverteixen alhora que aprenen, incrementant el seu rendiment acadèmic enfront del fracàs escolar, i maximitzant les possibilitats d’èxit futur. El mètode NENOOS millora la concentració, la resolució de problemes, la memòria, la creativitat i la lectura. Perquè la implementació de NENOOS sigui completa, compta amb professors específicament qualificats que han rebut una formació específica i han estat sotmesos a continus controls de qualitat.

Barcelona obre les seves portes a NENOOS, avalat per l’èxit del projecte que ja compta amb més de vint centres a Espanya.