Casal de lleure 2015

Ja tenim els nostres casals de lleure a punt!

Inici Inscripcions: 18 Abril

Sol·licitut de beques: del 18 Abril al 4 de Maig

Sol·licitut de monitor de suport: del 18 Abril al 29 de Maig

Demana’ns la informació de la teva escola i us la enviarem.

Us fem cinc cèntims! Ens veiem a l’estiu! Queda poquet: TIC TAC TIC TAC

  1.  CENTRE D’INTERÈS – L’EMPATIA

L’empatia és la capacitat de reconèixer, comprendre i apreciar els sentiments dels altres. Ser empàtics no és altra cosa que saber “llegir” emocionalment a les persones. Si bé es tracta d’una qualitat innata, és possible educar-la i fer-la crèixer gràcies a l’educació i la interacció social. Precisament això és el que pretenem en aquest casal, a través d’una metodologia essencialment pràctica i basada en els interessos dels infants.

  1.  EIX D’ANIMACIÓ – OLIMPÍADES D’EMOCIÓ

Durant la primera setmana del casal rebrem un missatge d’un misteriós personatge: l’ETS, la mascota de les properes Olimpíades. Al missatge ens demana ajuda perquè té un gran problema! S’HAN PERDUT ELS COLORS DELS CINC ANELLS OLÍMPICS! Per poder-los recuperar haurem de superar un munt de reptes, així com conèixer què significa cada color. Una aventura plena d’emocions, jocs i esports per a petits i grans!

Cada setmana ens haurem d’encarregar d’aconseguir un dels colors, a través de proves, missatges secrets, jocs, gimcanes o danses. Cada color estarà vinculat a una emoció:

  • BLAU: Tristesa
  • GROC: Alegria
  • NEGRE: Por
  • VERD: Calma
  • VERMELL: Ràbia