Presentem el mètode NENOOS

Aquest nou curs, torna el mètode educatiu NENOOS. Els més petits podran enriquir-se d’una metodologia innovadora per a desenvolupar la intel·ligència d’una manera divertida i eficaç mitjançant un enfocament global MIND+BODY+EMOTION (ment+cos+emocions).

Com una imatge val més que mil paraules, volem convidar-vos al nostre centre. Ens agradarà conèixer-vos, presentar el nostre projecte educatiu i que els vostres petits descobreixin en primera persona el mètode NENOOS en els nostres tallers gratuïts. Aneu reservant el dia! 🙂

Dates
Divendres 18 de setembre a les 17h
Dimecres 23 de setembre a les 17h
Dilluns 28 setembre a les 17h

 

Lloc Centre NENOOS Barcelona – C/Hipólito Lázaro 26 (local)
Edats: de 3 a 13 anys
Inscripcions: barcelona@nenoos.es o trucant al 93 427 47 34
Les places són limitades

Pots venir amb els teus amics
Us esperem!!

Facebook
Website
YouTube
LinkedIn