III Trobada #somvalors

El darrer 17 de gener, vam organitzar la nostra trobada de menuts i menudets, per tal que tots aquells nens i nenes que fan activitats amb nosaltres en un dels Centres que gestionem, poguessin començar a prendre contacte amb la competició.

Al llarg de tot el matí, es van organitzar partits intraescolars, exhibicions, tallers i altres activitats que van fer que uns i altres gaudíssim d’un diumenge d’esport, convivència i Valors.

Aquesta trobada s’ha convertit ja en un signe identitari de la nostra entitat i any rere any, deu gran part del seu èxit a nens i nenes, famílies i amics, però principalment, als nostres educadors i educadores que es deixen la pell perquè l’experiència sigui un èxit a tots els nivells.

A ells, l’ànima de Valors, volem dedicar aquest muntatge i emplaçar-los, junt amb tots els que ens vau acompanyar aquest gran dia, a que ens retrobem l’any vinent, amb més i millor!

MOLTES GRÀCIES I SEGUIM!