Aplicatiu inscripcions online

A Valors estem compromesos amb la innovació i amb el fet de facilitar la tasca a les famílies que ens fan confiança. És per això que ja fa un temps que estem treballant en la creació d’un aplicatiu online d’inscripcions, que permetrà, de cara al curs vinent, que tots els pares i mares inscriguin als seus fills i filles a les activitats extraescolars, menjador, casals i intensius, des de casa i sense cap necessitat de presència física o entrega de documentació en paper.

Les famílies gaudiran d’un portal web on tindran als seus fills registrats i podran inscriure’ls a les diferents activitats que gestionem des de Valors, consultar-ne les dades, gestionar les formes de pagament i noves funcionalitats que aniran apareixent amb el temps.

Volem ser una referència també en l’aplicació de les noves tecnologies tant a les activitats de lleure com de migdia i és per això que aquests mesos estem treballant intensament per tenir-ho tot apunt ja per les inscripcions als casals d’estiu.

Creiem que aquesta novetat facilitarà la vida a pares, mares i centres i que serà la primera de moltes millores que incrementin el valor afegit de la nostra entitat. 2016 ha de ser un any de novetats i aquesta només és la primera!