Casals d’Estiu 2016

Benvinguts i benvingudes al casal d’estiu 2016!

En menys d’una setmana comencen les inscripcions als nostres casals!

Portem més de sis mesos treballant en la programació d’enguany, per tal de fer d’aquesta experiència una aventura inoblidable pels seus principals protagonistes: els nens i nenes que cada any ens fan confiança.
Aquest curs introduïm per primera vegada el procés d’inscripcions online a través del nostre aplicatiu al qual podreu accedir des de inscripcions.somvalors.com. Esperem que, com totes les novetats que anem introduint, aquesta aporti valor al nostre servei i que els pares aquest any veieu la tasca d’inscripció facilitada.

En quant a l’oferta de casals que hem confeccionat aquest any, dir-vos que posem a la vostra disposició casals de màgia, circ, esports de muntanya, immersió lingüística i un llarg etcètera. Si ho voleu, us podeu posar en contacte amb el nostre equip per tal d’orientar-vos sobre la proposta que més us encaixa, tant per proximitat com relatiu al contingut.

Estem molt contents de poder compartir l’estiu amb tots vosaltres un any més!

Si vols més informació truca’ns al 934274734 o envia’ns un email a info@valorsipp.com i t’ajudarem a triar el casal que s’ajusti al que estiguis cercant.