Cuinant el nostre projecte de migdia

A través de Menjadors Educatius, Valors treballa amb centres de tot tipus per tal d’oferir un servei de cuina i monitoratge centrat en la vocació de servei, una cuina saludable i casolana, el millor producte i un projecte educatiu referent.

Sabem que per fer un bon menjar cal que el nostre personal de cuina senti passió per la seva tasca i és per això que formem a tot el personal en els principis que ens defineixen com una empresa social, amb cura pels detalls i amb l’aspiració que els nens i nenes mengin a gust.

No només això, sinó que volem també que el migdia es converteixi en part de l’educació transversal dels infants. Per això elaborem any rere any un projecte de temps de migdia que marca les línies des de la gestió de proveïdors, els principis en la selecció de producte, processos d’elaboració, emplatat i servei. Aquest projecte es cuina amb la participació de tots i totes i s’adapta després a les particularitats de cada centre.

Aquest any, a més de moltes altres sorpreses, introduïm el concepte de “les pomes dels Valors”, un projecte visual que representa gràficament els principis que es repeteixen sistemàticament al llarg del temari.

Totes les ganes, la il·lusió i el coneixement de Valors fan néixer cada any aquest document, que ja està a disposició dels nostres centres i que implantarem al llarg del curs vinent amb passió, rigor, empenta i ganes de que es converteixi en un projecte de tots.

Seguim treballant per ser cada dia una mica millors.

L’equip de Valors