Formació interna de Valors

La societat en què vivim experimenta canvis contínuament, i aquests canvis afecten directament l’educació dels infants i joves que participen en aquesta societat.

Valors, segueix treballant en aquesta realitat  implicant-se en la formació i actualització  dels seus monitors i educadors  mitjançant cursos de formació, revisant i actualitzant els programes educatius  i així poder assolir els objectius proposats en el seu ideari i estil educatiu.

Aquestes formacions dónen resposta a les necessitats pedagògiques d’avui i serveixen com a eina d’ús que orienta la tasca educativa dels nostres monitors/es. S’ha volgut partir de les realitats que ens trobem avui en dia i reflexionar sobre com eduquem, per poder anar a un estil molt concret on les persones estiguin per davant de tot.

Aquesta formació consta de trobades d’orientació i recursos pedagógics i de diferents documents que serveixen de guia per als nostres educadors.

Nosaltres, Som Valors, Creem Projectes Educatius.