La Leo ens visita amb un pomer!

Aquest mes de març, tot cel·lebrant l’inici de la primavera, la Leo s’ha deixat caure per moltes escoles portant-nos un munt de sorpreses i activitats interessantíssimes.

Tots els nens i nenes hem estat molt atents a un conte preciós que la Leo va aprendre en un dels seus darrers viatges, a Turquia, on va visitar vàries escoles i va passar uns dies amb alumnes de les escoles turques…

El conte es diu “El Regal Màgic d’en Martí” i tracta sobre una llavor i un pomer (no l’explicarem aquí, perquè preferim explicar-vos-el a casa en persona!). Després d’haver escoltat el conte, cada nena i nen vam plantar una llavor amb cotó fluix dins un pot de iogurt que la Leo, en la seva darrera carta, ens havia demanat que tinguéssim preparat. Us ensenyem també aquesta carta!

I per acabar, vam anar tots junts, amb la Leo i els monitors de Valors a plantar un pomer que la Leo ens va regalar! Els nois i noies de 5è van haver de treballar de valent…

Amb la Leo ens ho passem genial i hem après la importància d’una llavor; d’una llavor en surt un arbre i de l’arbre un fruit que ens proporciona aliment i moltes propietats bones per nosaltres que ens van explicar els educadors i educadores de Valors… Hem après a plantar un pomer i com sempre, ho hem fet tot amb un somriure i cantant sense parar!

Fins la propera Leo! Ja estem desitjant que tornis a visitar-nos!