L’OME us necessita! Comença l’estiu!

L’Organització Mundial de les Emocions (OME) s’ha posat en contacte amb tots els casals de Valors, per tal de demanar-nos ajuda, i és que han detectat un problema molt i molt greu! Els nens d’alguns països del món ja no són feliços. No canten, no riuen, no ballen… L’OME ens ha contactat per tal que els ajudem. Els nens i nenes de Valors sí que saben passar-s’ho bé i per tant, estan convençuts que els podrem ajudar!

Els científics de l’OME estan treballant intensament i volen que els hi donem un cop de mà. És per això que cada setmana ens contactarà un personatge d’algun dels països on els nens viuen tristos, per tal que els ajudem a desxifrar junts la fórmula de la felicitat.

Sou uns autèntics experts en la matèria i per tant, estem convençuts que ho fareu molt i molt bé!

Benvinguts als nostres casals!

L’Equip de Valors