Nou acord amb Kaptiva Sports!

Benvolguts amics,

Estem molt contents de poder anunciar l’acord mitjançant el qual Valors aportarà a Kaptiva Sports el seu know-how en l’àmbit educatiu, de gestió d’equips i formació.

Creiem que aquest partenariat pot suposar sinergies per les dues parts i per la nostra treballarem des del primer minut per estar al nivell de les expectatives i desenvolupar-lo al màxim.

De moment Valors estarà present a The Family Run 2018, event coorganitzat per Kaptiva Sports i La Fundació dels germans Pau i Marc gasol, així com en els Camps Residencials FCBEscola Barcelona. D’aquest Camps Residencials n’han gaudit ja més de 1.000 jugadors de futbol amb edats d’entre 11 i 17 anys de tot el món i a dia d’avui hi han participat més de 60 nacionalitats.

Kaptiva Sports és una empresa de Gestió Global d’esports amb una experiència important en la gestió d’esdeveniments & Màrqueting Esportiu. Els seus serveis comprenen events, acadèmies, camps, travel, consulting i corporate.

Esperem que aquesta sigui una relació a llarg termini entre dues entitats complementàries i que comparteixen Valors i maneres de fer.

Donem la benvinguda a Kaptiva com un membre més de la família. Gràcies per la confiança!