Comencem inscripcions!

Benvinguts i benvingudes als casals d’estiu de Valors 2018!

Ja han començat les inscripcions als nostres casals!

Portem més de sis mesos treballant en la programació d’enguany, per tal de fer d’aquesta experiència una aventura inoblidable i trepidant pels seus principals protagonistes: els nens i nenes que cada any ens fan confiança.

Pel que fa a l’oferta de casals que hem confeccionat aquest any, dir-vos que posem a la vostra disposició casals de lleure on la màgia i la il·lusió marcaran el ritme, casals de circ on els trapecistes ens enlluernaran amb el seu equilibri, casals multiesportius per gaudir de l’estiu en moviment i com a novetat d’enguany, també us oferim casals d’arts escèniques on podreu explorar les vostres habilitats teatrals, músicals, i artístiques. Alguns dels nostres casals, a més, els farem en anglès per tal de passar un estiu magnífic mentre practiquem una nova llengua!

Si ho voleu, us podeu posar en contacte amb el nostre equip per tal d’orientar-vos sobre la proposta que més us encaixa, sigui per proximitat o pel que fa al seu contingut.

Estem molt contents de poder compartir, un any més, l’estiu amb tots vosaltres!

Us recordem l’adreça del nostre aplicatiu per poder fer còmodament les inscripcions online www.inscripcions.somvalors.com així com el nostre vídeo-tutorial, que us explica en detall com reservar plaça en qualsevol dels nostres casals https://youtu.be/P3vHfPpFdYo

Si vols més informació truca’ns al 934274734 o envia’ns un email a info@somvalors.com i t’ajudarem a triar el casal que s’ajusti a les vostres necessitats.