Agraïment, treballadors/es de fa 10 anys o més

Us volem compartir unes imatges i un escrit que ens omplen d’orgull i satisfacció.

Hem volgut tenir un agraïment amb les persones que porten més de
10 anys fent de Valors el seu projecte i acompanyant-nos en aquest meravellós camí.

Sols caminem més ràpid, junts arribem més lluny.

A continuació alguns de molts que ja han rebut aquest agraïment:

“Benvolguts amics,

Complir anys és motiu d’orgull, per molt que us diguin. És sinònim de que seguim aquí i de que, si encara hi som, és perquè segurament estarem fent les coses bé.

Valors també s’ha fet gran, en edat i en dimensió, però segueix tenint una cosa molt clara i és que el nostre principal actiu sou tots els que hi treballeu. Com deia Mandela, “L’educació és l’arma més poderosa que pots utilitzar per canviar el món” i vosaltres, com persones que passeu el vostre dia a dia rodejats de “canalla”, exerciu a diari en contacte amb els actors realment importants d’aquesta pel·lícula, els nens i nenes, futures generacions que han de construir una societat millor.

Més enllà de tenir clar el que aporteu a dia d’avui, que és tot, volíem posar en valor, encara que fos simbòlicament, el que heu aportat al llarg dels anys a la nostra entitat i per això hem dissenyat un detall que visualitzi que tots els que llegiu aquest escrit porteu ja 10 o més anys amb nosaltres.

Desitgem que vosaltres valoreu aquest fet positivament, però el que us volem transmetre és que nosaltres el valorem amb orgull i amb alegria. Orgull d’haver compartit el camí, d’haver superat els mals moments i gaudit junts els bons. Alegria de saber que això pot ser l’inici d’una altra dècada en la que seguiu sent els pilars del que Valors representa: una entitat diferent, propera, de gent que es desviu pels infants i que sent autèntica passió pel que fa.

Per part nostra, aquest gest materialitza el sentiment de que, som el que som, en gran part per tots vosaltres. Valors és casa vostra, ho ha estat durant més de 10 anys i esperem que ho segueixi sent durant molts més.

Moltes gràcies per l’increïble tasca que feu a diari i tingueu molt present que Valors és el que és gràcies a vosaltres.

Recordeu, ara més que mai, que sols caminem més ràpid, però junts arribem més lluny.”

 

Podeu descarregar-vos l’article aquí.