Casals de pel·lícula, intergal·làctics, en anglès o esportius: la nostra oferta per a l’estiu 2019!

Ja hem obert les inscripcions per als casals d’estiu de Valors 2019! I, com cada any, podeu optar a beques i monitors de suport en cas d’infants amb necessitats educatives especials.

 

Benvinguts i benvingudes als casals d’estiu de Valors 2019!

El passat 29 d’abril vam començar les inscripcions d’enguany als nostres casals d’estiu i, com cada any, van a un ritme frenètic! Us donem les gràcies a totes les famílies que heu vingut als actes de presentació i que ja heu realitzat la inscripció ja que això ens permet fer una bona previsió dels equips educatius i tenir una orientació de quants infants tindrem inscrits a cada setmana de casal.

Portem més de sis mesos treballant en la programació d’aquest any. Per aquesta edició 2019, hem preparat activitats des del 25 de juny fins el 26 de juliol, un estiu ple d’activitats, de tallers innovadors, d’estones d’aigua, d’excursions magnífiques i de sorpreses que faran dels casals uns moments per recordar durant molt de temps! La nostra ambició és crear projectes perquè els nens i nenes puguin crear els seus records!

A més a més, des del mes de gener, hem estat fent (conjuntament amb les AMPES i escoles) la paperassa  i els tràmits habituals amb l’ajuntament de Barcelona per tal de tenir homologats els nostres casals i que els usuaris pugueu optar a beques i monitors de suport en cas d’infants amb necessitats educatives especials. Tingueu en compte, però, que aquest estiu, l’Ajuntament només proporciona tres setmanes de monitor de suport, mentre que l’estiu passat eren quatre.

Casals temàtics 2019

Pel que fa a l’oferta de casals que hem confeccionat aquest estiu, també volem dir-vos que posem a la vostra disposició casals handmade VALORS on el Jarvik, un extraterrestre molt simpàtic ens durà unes missions intergal·làctiques per resoldre; casals de lleure en què el cinema serà el gran protagonista; casals multiesportius per gaudir de l’estiu en moviment; i, com a novetat d’enguany, també us n’oferim un on els nens faran el muntatge del seu propi casal! Alguns dels nostres casals, a més, els farem en llengua anglesa.

Si ho voleu, us podeu posar en contacte amb el nostre equip per tal d’orientar-vos sobre la proposta que més us encaixa, sigui per proximitat o pel que fa al seu contingut. Ens trobareu al 934274734 o a través del correu electrònic info@somvalors.com.

Estem molt contents de poder compartir, un any més, l’estiu amb tots vosaltres! 🙂

Podeu inscriure-us als nostres casals des de l’aplicatiu online https://inscripcions.somvalors.com/login/