Acomiadem un curs immillorable!

Aquest divendres posem punt i final al curs 2018-2019 amb moltes ganes de començar les vacances i els casals d’estiu però també amb molts records inoblidables d’un curs escolar sensacional. Gràcies a tots per haver-ho fet possible!


Una vegada més, hem tornat a donar la volta al calendari. Sembla ahir que, al setembre, compràvem la motxilla, tornàvem a les rutines habituals, ens retrobàvem amb els amics, amb els companys de feina, penjàvem els menús escolars a la nevera, ideàvem els sopars en funció del que no havien menjat els nostres fills al migdia al menjador de l’escola… ens posàvem a lloc.

 

I ho aconseguíem! Cadascú amb la seva melancolia i amb els seus records d’estiu, cadascú a la seva manera, però tots avançàvem mesos i canviàvem d’etapes així com ho fan les estacions. I ja tornem a ser a l’estiu! Visca l’estiu!

Gràcies a tots els educadors, coordinadors, cuiners i personal que formeu la família de Valors i que feu possible que les escoles i famílies ens facin confiança any rere any.

Gràcies per la forma com feu créixer, com feu aprendre i com feu divertir els nens i nenes per la vostra il·lusió per fer un món millor. Gràcies per la vostra implicació en el dia a dia de l’educació dels més joves.

I gràcies a totes les escoles, ampes i famílies pel tracte que teniu amb nosaltres. A vegades es parla de feina en equip sense saber exactament què volem dir amb això. Us podem assegurar que nosaltres sí que en coneixem el significat i per això us podem dir que és un orgull formar equip amb tots vosaltres.

Moltes gràcies per haver format part de la família de Valors un any més. Amb alguns de vosaltres, ens seguirem veient durant els casals d’estiu que estem a punt de començar, que hem preparat durant els últims mesos amb molta il·lusió i que, de ben segur, gaudireu tant com nosaltres.

A tota la resta, us desitgem que passeu un estiu fantàstic i que ens retrobem, de nou, el setembre vinent amb més ganes de seguir creixent tots junts.

Molt bones vacances de part de tot l’equip de Som Valors!