Casal de lleure

Ja sigui acompanyant a uns intrèpids viatgers a fer la volta al món, tractant de descobrir el misteri de Da Vinci o ajudant al Petit Príncep en els seus viatges per l’espai, en els nostres Casals de Lleure els nens i les nenes gaudeixen d’una experiència única, plena d’aprenentatges i diversió.

Gràcies a la metodologia de l’eix d’animació és possible relacionar totes les activitats entre sí, a la vegada que fem sentir als infants i als adolescents que són membres d’un projecte comú. D’aquesta manera l’ampli ventall d’activitats que fem (des de jocs fins a tallers, passant per gimcanes o balls) segueix un fil conductor que les vincula i els hi dóna més sentit.

A banda, les sortides i excursions són un altre element molt important als nostres Casals de Lleure. Vinculades amb la temàtica de l’eix d’animació, les activitats aquàtiques, les curses d’orientació, els jocs de pistes o les activitats culturals, ens permeten ampliar el ventall d’experiències i reforçar els vincles entre els participants.