Vacances

Casals de vacances, campus, colònies, campaments…

Durant els períodes de vacances Valors impulsa un ventall molt ampli d’activitats, tant al medi urbà com al medi natural. Es tracta de propostes molt completes, coherents amb la nostra filosofia i que responen a les necessitats físiques, psíquiques i socials dels participants i de conciliació de les famílies.

Jocs de pistes, gimcanes, tallers, activitats aquàtiques, excursions, activitats esportives, danses, cançons… són només algunes de les propostes que s’inclouen en aquest projecte. Una garantia de diversió i aprenentatge. La nostra proposta pedagògica es fa des d’una vessant lúdica i educativa, que gira al voltant del mètode pedagògic del centre d’interès, on les activitats s’organitzen segons les inquietuds dels infants.

Es tracti d’un casal d’estiu, d’un campus, d’unes colònies o d’uns campaments, a VALORS programem les activitats en funció de les característiques concretes dels participants i les possibilitats que ofereix l’entorn, aprofitant tot el seu potencial i sumant valor al Projecte de Vacances.

Ja pots inscriure’t als diferents casals d’estiu 2019 de Valors!