Què fem?

Impulsem projectes educatius adaptats a cada centre

Des de VALORS treballem colze a colze amb escoles, instituts, AMPA i associacions en la planificació, execució i avaluació dels nostres projectes. Entenem la participació compartida de totes les parts implicades com una peça clau per a l’èxit educatiu i garantia d’un funcionament coherent amb la contrapart.

Ens formem per formar les futures generacions

Per a impulsar cadascun del projectes que plantegem comptem amb un ampli equip de professionals de l’àmbit educatiu, amb la formació i l’experiència necessàries. Es tracta d’un equip de treball estable que participa en cadascuna de les fases de cada projecte, fent possible així tenir una visió compartida amb VALORS. Són persones compromeses amb la seva tasca, agents actius en l’educació dels infants i amb una gran capacitat per treballar en equip.

L’experiència i preparació dels nostres equips ens permet garantir una alta qualitat en les activitats que impulsem, complint amb els objectius que la nostra entitat estableix, així com els del centre on es desenvolupen.

Reinvertim els nostres beneficis en qualitat

A VALORS tenim clar que som una entitat de caràcter social. Per això, tots els nostres beneficis són reinvertits en la millora de la qualitat de la nostra activitat. Tot allò que fem, ho fem amb la voluntat d’estar contribuint a construïr una societat més justa i creant un món millor per a les futures generacions.

  • Per tal d’assolir els objectius traçats amb la contrapart oferim AGILITAT en cadascun dels processos que realitzem i en la relació amb centres i famílies.
  • Gràcies a la nostra trajectòria podem assumir el repte d’organitzar i gestionar amb la màxima PROFESSIONALITAT les tasques que se’ns encomanen.
  • Com a experts en el nostre àmbit, treballem per garantir EDUCADORS adequats a les característiques de cada centre.
  • Treballem amb una ESTRUCTURA que facilita el desenvolupament de cadascun dels processos que l’entitat duu a terme.